انواع قهوه قسمت اول ( عربیکا)


بیش از ۱۲۰ نوع قهوه وجود دارد که ۴ نوع آن معروف تر هستند یعنی قهوه عربیکا ، ربوستا ( کانفورا ) لیبریکا
و اکسلسا  که از این بین دو نوع آن مهمتر از بقیه گونه ها می باشد. ابتدا برای شناخت دو نوع قهوه مهم یعنی
عربیکا و ربوستا به توضیح در مورد آن ها می پردازیم و سپس تفاوت های آن ها با یکدیگر را با هم مرور کنیم :

Arabic coffee Ke oggi

 

گیاه عربیکا به صورت بوته هایی بزرگ در مناطق حاره با ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۲۰۰ متر از سطح دریا می روید .

به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرند ، یکی از دلایل گرانتر بودن این نوع
دانه ها نیز همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است . این گیاه بین ۸ تا ۱۰ متر رشد می کند. این
گونه در بسیاری از نقاط آفريقا، آمریکای لاتین و آسیای جنوب شرقی ، چین و جزایر کارائیب و اقیانوس آرام به
طور گسترده ای کشت می شود.

۶۰ – ۷۰ درصد از تولید قهوه جهان از نوع عربیکا می باشد . از عطر خوبی برخوردار است و طعم ترش مانندی
دارد . کافئین کمتری نسبت به ربوستا دارد، این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت می باشند . خط
وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت می توان آن را از زیر گونه ربوستا تشخیص داد .

آموزشتارخچهقهوهکافی شاپ

انواع قهوهدانهشناخت قهوهعربیکاقهوه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینجامیز خود را رزرو کنید

رزرو آنلاین

به زودی